Amsterdam,
27
januari
2022
|
10:00
Europe/Amsterdam

TK Maxx sluit huurovereenkomst voor 2000 m2 in winkelcentrum Klanderij-Twentec

TK Maxx heeft een meerjarige huurovereenkomst voor 2000 m2 winkelruimte in winkelcentrum Klanderij-Twentec in Enschede gesloten.

TK Maxx neemt met deze deal een gedeelte van de winkelruimte van Mediamarkt over in het overdekte gedeelte van het winkelcentrum (Klanderij). Met Mediamarkt is vervolgens eveneens een langjarige verlenging gerealiseerd voor ca. 2.800 m2 winkelruimte, die zij hebben vernieuwd.

Winkelcentrum Klanderij-Twentec krijgt met de komst van nieuwe huurder TK Maxx een nieuw type warenhuis. TK Maxx biedt designerproducten, topmerken en nieuwe labels tot 60% goedkoper dan de adviesprijs. TK Maxx is onderdeel van het in Massachusetts gezetelde TJX Companies, dat in negen landen actief is en meer dan 4.000 winkels bezit wereldwijd.

Winkelcentrum Klanderij-Twentec is gelegen in het centrum van Enschede en bestaat uit ca. 30.000 m2 winkelruimte en heeft meer dan 60 winkels.

CBRE adviseerde verhuurder Union lnvestment Institutional Property GmbH in deze transactie. De huurder werd bijgestaan door Jacobs & Van Der Meij.

CBRE is tevens verantwoordelijk voor het commerciële en technische beheer van het winkelcentrum. Daarnaast heeft CBRE de benodigde verbouwing volledig gecoördineerd.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.