Amsterdam,
14
april
2016
|
12:43
Europe/Amsterdam

TUI opent vestiging in Den Haag

TUI Nederland - marktleider in de Nederlandse reisbranche – is met Geste Groep een langjarig huurcontract overeengekomen voor circa 270 m² winkelruimte aan de Dagelijkse Groenmarkt 24 in Den Haag, grenzend aan het winkelgebied de Haagsche Bluf. De winkelruimte is verdeeld over de begane grond, twee verdiepingen en kelder. Naar verwachting opent de reisorganisator eind april haar deuren.

De Dagelijkse Groenmarkt ligt in het historisch centrum van Den Haag, vlakbij het Binnenhof en om de hoek van de Venestraat. Op een steenworp afstand zijn diverse horecagelegenheden en winkels zoals Vanilia, H&M en Rivièra Maison gevestigd.

TUI werd tijdens deze transactie geadviseerd door Bas Retail. CBRE bracht als vastgoedadviseur van de verhuurder de transactie tot stand.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.