Amsterdam,
13
december
2017
|
16:29
Europe/Amsterdam

Twee nieuwe huurders voor Boulevard Cruquius

Boulevard Cruquius

Sanidirect en De Bommel Meubelen zijn met CBRE Global Investors langjarige huurovereenkomsten aangegaan voor winkelruimte in Boulevard Cruquius. De speciaalzaken huren respectievelijk circa 1.040 m² en 1.800 m² in de woonboulevard, welke gelegen is op het Cruquiusplein in Cruquius.

Sanidirect, woonspeciaalzaak met A-merk badkamers, sanitair en tegels, heeft deze maand zijn winkelopening. De Bommel Meubelen opende op 28 oktober jongstleden al zijn deuren. De producten van de Bommel Meubelen zijn uniek in de wereld. De Bommel ontwerpt en produceert namelijk zelf zijn meubelen, van boom tot product.

Boulevard Cruquius is een veelzijdige (woon) winkelgebied in de Haarlemmermeer met een gevarieerd aanbod van winkels op het gebied van wonen, lifestyle, sport, doe-het-zelf en de tuin. Daarnaast heeft Boulevard Cruquius diverse horecagelegenheden. Bezoekers kunnen gebruikmaken van gratis parkeergelegenheid.

CBRE trad bij deze transactie op namens verhuurder CBRE Global Investors.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.