Amsterdam,
17
december
2015
|
16:12
Europe/Amsterdam

Two-B engineering huurt 865 m² in Le Mirage in Utrecht

Two-B engineering en het vastgoedfonds beheerd door Rockspring NPS Property II hebben een langjarig huurcontract afgesloten voor kantoorruimte in Le Mirage in Utrecht. Two-B engineering, dat gespecialiseerd is in duurzaam beheer van ondergrondse infrastructurele netwerken, huurt circa 865 m² op de 10e etage van het gebouw.

De begane grond van Le Mirage is onlangs gerenoveerd. De huurders kunnen nu gebruikmaken van een nieuw ingerichte business lounge met koffiebar van het Belgische koffiemerk Vascobelo. Het gebouw dat is ontworpen door het Amerikaanse architectenbureau Kohn Pedersen Fox is door de ligging op Kanaleneiland goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Andere huurders in het gebouw zijn ABN Amro Lease, Brunel, First Investments en GGN, dat recent nog een contract voor 865 m² afsloot. Momenteel is nog ca. 8.000 m² beschikbaar voor verhuur.

Two-B engineering werd bijgestaan door Oranjeborch Bedrijfsmakelaars. De verhuurder werd geadviseerd door CBRE in collegiale samenwerking met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.