Amsterdam,
14
januari
2022
|
10:02
Europe/Amsterdam

UBQ Materials huurt 24.000 m2 industriële ruimte in Bergen op Zoom

UBQ Materials heeft ca. 24.000 m² industriële ruimte met aangelegen ca. 25.000 m² bouwgrond aan de Conradweg 5-7 in Bergen op Zoom gehuurd van ProDelta.

Op het terrein aan de Conradweg realiseert UBQ Materials een nieuwe productiefaciliteit voor de recycling van huishoudelijk afval tot duurzame thermoplastische materialen. De productie van de thermoplastische materialen dragen bij aan de vermindering van het gebruik van aardolie en verminderen de uitstoot van CO².

CBRE adviseerde UBQ Materials op commercieel gebied bij deze transactie. UBQ Materials werd juridisch bijgestaan door CMS.

Boilerplate

Over CBRE
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.