Amsterdam,
04
december
2014
|
12:23
Europe/Amsterdam

Uitbreiding Valuation Advisory team CBRE

 

 


CBRE heeft recent het Valuation Advisory team uitgebreid met 7 nieuwe mensen.  De business unit die zich dagelijks bezighoudt met het waarderen van commercieel vastgoed, bestaat hiermee uit 27 professionals.

Jan Peter Nederstigt is gestart als Consultant, hij richt zich voornamelijk op taxaties binnen de woningmarkt. Nederstigt is afkomstig van Stichting Dudok Wonen waar hij gedurende 4 jaar werkzaam was als financieel economisch analist. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het opstellen van onder meer marktwaarden, rendementsberekeningen en meerjarenbegrotingen.Per 1 januari begint Willem Heineke eveneens als Consultant. Heineke heeft werkervaring opgedaan als financieel analist en vastgoed consultant bij Stadgenoot en Fakton en gaat zich binnen Valuation Advisory richten op de kantorenmarkt.

Danny de Lange, Erik Zonnenberg en Maurice Tulkens zijn na het afronden van hun studie bij CBRE gestart als Consultant. Zij focussen zich respectievelijk op waardebepalingen binnen de kantoren- en logistieke markt, woningmarkt en retail. Onno Saes en Stephanie Losekoot hebben een interne overstap gemaakt en zullen zich met name bezighouden met taxaties in de kantorenmarkt en specialist markets.

Binnen hetzelfde team zijn Kim van Wijngaarden, Annette Postma en Jacques Baars recent geslaagd voor hun RICS-examen. Geert Wesselink heeft het CIS Hypzert (MLV) certificaat behaald dat hem het recht geeft om de Mortgage Lending Value (MLV) voor Pfandbriefbanken te bepalen.