Amsterdam,
11
oktober
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

Under Armour opent nieuwe winkel

Under Armour huurt winkelruimte hoek Heiligeweg/Singel

Het Amerikaanse sportkledingmerk Under Armour heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van ca. 350 m2 winkelruimte aan een prominente hoekunit aan de Heiligeweg 46/Singel 435 in het centrum van Amsterdam. Deze transactie is een relocatie van de voormalige winkel van Under Armour aan de Kalverstraat.

Het gehuurde omvat de begane grond, eerste verdieping en kelder van het pand. Under Armour heeft de winkel recentelijk volgens eigen stylingconcept inrgericht en de winkel is open voor het publiek.

CBRE adviseerde Under Armour in deze transactie. Verhuurder werd bijgestaan door Ambuco Property Consultancy.

Boilerplate

Over CBRE 
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2021). De organisatie heeft meer dan 105.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.