Amsterdam,
18
december
2018
|
10:49
Europe/Amsterdam

UNGA huurt in NoMA House, kantoor volledig verhuurd

UNGA heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor circa 1.500 m² kantoorruimte in NoMA House aan de Zuidas. Met de verhuur aan UNGA is het NOMA House volledig verhuurd.

NoMA House heeft een totale oppervlakte van circa 14.000 m² en is begin 2018 opgeleverd waarna in april 2018 de eerste huurders hun intrek hebben genomen in het gebouw.

De aanbieder van supermarkt spaaracties is nu nog gevestigd aan de Herengracht. UNGA zal haar intrek nemen op de eerste verdieping van het hoogwaardige kantoorgebouw gelegen op de hoek van de Gustav Mahlerlaan en de Parnassusweg.

NoMA House ligt in het hart van de Amsterdamse Zuidas en is omringd door diverse horecagelegenheden en winkels, waaronder Vascobelo en Juizz. Het nieuwe kantoorobject heeft een BREEAM-NL Outstanding oplevercertificaat. NoMA House is een investering van het CBRE Dutch Office Fund en ontwikkeld door Maarsen Groep en Zadelhoff Beheer.

UNGA werd bij deze transactie geadviseerd door Solved. De belangen van verhuurder CBRE Global Investors werden in deze transactie behartigd door CBRE, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robert Bremen (robert.bremen@cbre.com). 

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.