12
mei
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Union Investment verhuurt 1.600 vierkante meter in Den Haag

Union Investment Real Estate GmbH en Aptitude Health zijn een nieuw langjarig huurcontract overeengekomen voor circa 1.600 m2 kantoorruimte in de Haagsche Zwaan aan de Schenkkade 50 in Den Haag.

De huurovereenkomst gaat in per 1 augustus 2014.

Het twintig verdiepingen tellende kantoorgebouw is één van de meest herkenbare gebouwen van Den Haag, voornamelijk door zijn overhellende gevel die zelfs over de Utrechtsebaan hangt. Het gebouw ligt in het Beatrixkwartier, hét zakelijke district van Den Haag dat veel toonaangevende bedrijven huisvest. De Haagsche Zwaan is zeer goed bereikbaar door de nabijheid van station Den Haag Laan van NOI en de snelwegen A12 en A4.

Aptitude Health levert wereldwijd diensten voor gezondheidsprofessionals en bedrijven die actief zijn in de oncologie, hematologie en de kanker ondersteunende zorg. Deze diensten zijn gericht op het ontwikkelen van klinische content, het leveren van onafhankelijk medisch onderwijs en het analyseren van medische data.

CBRE trad bij deze transactie op als adviseur van Union Investment Real Estate GmbH. Aptitude Health werd bijgestaan door DTZ Zadelhoff.