22
april
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

UNIT4 betrekt nieuw kantoor op het Vizier in Veenendaal

UNIT4 heeft vandaag haar nieuwe kantoor in Veenendaal geopend en in gebruik genomen.

Bij de feestelijke opening waren onder meer de burgemeester en bestuursvoorzitter aanwezig.
Het kantoor is speciaal voor de wereldwijde leverancier van bedrijfssoftware ontwikkeld. Aan de A12, op bedrijvenlocatie Het Vizier, is een kantoor van circa 3.100 m² gebouwd dat bestaat uit 6 bouwlagen. Op de begane grond bevinden zich de entree, vergaderfaciliteiten en het restaurant. De drie bovengelegen etages zijn ingericht als kantoorruimte. Onder het gebouw zijn twee parkeerlagen gecreëerd.

Het was vandaag eveneens de eerste werkdag voor de medewerkers van UNIT4, die in hun nieuwe huisvesting gebruikmaken van activiteit gerelateerde werkplekken. Het concept is geschikt voor flexibel werken.

CBRE heeft het werkplekconcept ontwikkeld en was verantwoordelijk voor het project management, facility management en de totstandkoming van het huurcontract met BV Stichts Beheer van 1952.
Rietmeijer Concept + Interior Design heeft het interieur voor UNIT4 ontworpen. Het management van het bouwproces was in handen van Stichts Beheer. Het gebouw is ontworpen door A12 Architectuur BNA en in eigendom van Hardeman B.V.