Amsterdam,
23
december
2015
|
11:12
Europe/Amsterdam

UP learning huurt bij HNK Ede Horapark

UP Learning heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor circa 560 m2 Kantoor op maat en een aantal parkeerplaatsen bij HNK Ede Horapark, Bennekomseweg 41. HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor. Met dit concept richt NSI zich op de groeiende behoefte aan full service en flexibele huisvestingsconcepten in de kantorenmarkt.

Ede Horapark bestaat uit 6 kantoorgebouwen, waarvan in twee gebouwen HNK gehuisvest is. Deze twee toonaangevende en duurzame gebouwen staan in een bosrijke omgeving, nabij het treinstation en de uitvalswegen A12 en A30. Beide gebouwen samen betreft circa 10.000 m2, waarvan reeds een aanzienlijk deel verhuurd is aan gerenommeerde bedrijven. Momenteel zijn nog 4 Managed offices (ingerichte kantoorruimtes) beschikbaar en circa 1.500 m2 Kantoor op maat. Met het HNK Grand Cafe, maar ook met HNK vergaderen en andere HNK diensten vervult HNK Ede Horapark een centrale rol binnen het Horapark en daarbuiten.

UP learning, een organisatie die diensten en producten levert op het snijvlak van leren, informatievoorziening en moderne technologie, heeft specifiek voor de locatie HNK Ede Horapark gekozen vanwege de uitstraling, flexibiliteit en locatie. UP Learning gebruikt de ruimte in Ede als hoofdkantoor en maakt gebruik van de additionele diensten van HNK als zijnde receptie, vergaderruimte, het sociale hart voor informele overleggen en het HNK grand café, indien gewenst. Daarnaast betrekt UP learning enkele werkplekken bij HNK Rotterdam. De samenwerking met HNK stelt hen in staat eenvoudig een tweede locatie te openen. “Het HNK concept is een perfect concept om kantoor te houden, te vergaderen, om af te spreken met een zakelijke relatie te lunchen of om te netwerken”, aldus Martin van den Broek van UP Learning.

CBRE bracht de transactie tot stand namens huurder UP Learning.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.