16
april
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Urban Photographer of the Year open voor inzendingen

Vanaf vandaag – maandag 16 april – is de jaarlijkse wedstrijd Urban Photographer of the Year weer open voor deelname.

De fotografiewedstrijd wordt voor de 4e keer geïnitieerd door CBRE en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste competitie ter wereld in zijn soort. Vorig jaar werden ruim 10.000 foto’s uit meer dan 74 landen ingezonden. Waar de competitie zich voorheen richtte op inzendingen uit de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika kunnen dit jaar deelnemers uit de hele wereld meedoen en kans maken op mooie prijzen.

Het thema van de wedstrijd - net als voorgaande jaren - Cities at Work is bedacht om zowel amateur fotografen als professionals te triggeren om de essentie van het leven in de stad op de gevoelige plaat vast te leggen. Voor de maker van de winnende foto stelt CBRE een luxe fotosafari op een exotische locatie naar keuze beschikbaar. Ook zijn er prijzen voor de nummer 2 en 3 en voor de 24 beste foto’s die ieder een ander uur van een etmaal vertegenwoordigen.

Mike Strong, Chairman & CEO of EMEA, CBRE: “Een integraal onderdeel van ons werk wordt gevormd door begrip van de werking van de stad, die uit zoveel meer bestaat dan gebouwen en infrastructuur. Deze wedstrijd is een hommage aan de stedelijke omgeving en heeft als doel het talent van diverse fotografen te laten zien, of dit nu professionals of amateurs zijn.”

Inzendingen zijn tot 30 juni 2012 welkom en kunnen via de website geüpload worden. De winnaars worden bekendgemaakt in augustus 2012.

Facebook: CBRE Urban Photographer of the Year Awards
Twitter: @CBREPhotos


Website Urban Photographer of the Year