Amsterdam,
14
juni
2016
|
12:25
Europe/Amsterdam

VAF Instruments verkoopt bedrijfsruimte in Dordrecht

VAF Instruments heeft haar bedrijfs- en kantoorruimte verkocht aan een door Equity Estate gemanagede portefeuille, gelegen aan de Vierlinghstraat 24 in Dordrecht. Het object omvat circa 4.170 m² bedrijfsruimte, circa 1.785 m² kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen. De marktleider in maritieme meetsystemen huurt de bedrijfs- en kantoorruimte langjarig terug. De koopsom bedraagt circa € 4,3 miljoen.

Het object aan de Vierlinghstraat is een moderne productiefaciliteit die in 2011 opgeleverd is en sindsdien operationeel is. Het ligt in de industriezone Amstelwijck aan de zuidwestzijde van Dordrecht. Dordrecht heeft een strategische ligging door de nabijheid van de A15 en A16 en de korte afstand tot trein en barge terminals in Rotterdam en Moerdijk.

Het gebouw is de eerste acquisitie van de koper, die de portefeuille wil uitbreiden tot een omvang van circa EUR 50 miljoen, met verschillende typen langjarig verhuurd vastgoed op sterke lokaties.

Van Benthem & Keulen was betrokken namens koper als juridisch adviseur. CBRE heeft de verkoper in het gehele traject commercieel en technisch begeleid. Nauta Dutilh was betrokken als juridisch adviseur van verkoper.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.