Amsterdam,
07
december
2015
|
11:21
Europe/Amsterdam

Valad koopt kantoorpand Victoria in Rotterdam

Valad Europe heeft een kantoorpand in Rotterdam gekocht van CBRE Global Investors. Valad Europe heeft in opdracht van Valad Netherlands Diversified Partnership (VNDP) het 22.778 m² grote kantoorgebouw Victoria gelegen aan de Fascinatio Boulevard in Rotterdam verworven van CBRE Global Investors. Victoria bestaat uit twee gebouwen van ieder 10 verdiepingen die met elkaar verbonden zijn. Het gebouw beschikt over 478 parkeerplaatsen en ligt langs de A16 bij de afslag Capelle aan de IJssel. Het is in 2008 gebouwd en ontworpen door architect Marcel van Schalk. Huurders zijn onder andere KPMG, Meijburg & Co, Refresco, Pointlogic en Towers Watson.

Valad Europe werd bij de verkoop bijgestaan door De Mik Bedrijfshuisvesting en CBRE Global Investors werd geadviseerd door CBRE, JLL en DTZ Zadelhoff.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.