02
maart
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Van Rosmalen Consultant Agency CB Richard Ellis Rotterdam

Martijn van Rosmalen is door CB Richard Ellis aangetrokken om per 1 maart 2010 de nieuwe vestiging van de vastgoedadviseur in Rotterdam te versterken.

Als Consultant Agency zal de focus van Martijn met name liggen op het initiëren en begeleiden van aan- en verhuurtransacties in de kantorenbranche in Rotterdam en omstreken.

Van Rosmalen behaalde een bachelor International Business and Management Studies aan de Rotterdam Business School en rondde een master aan de Nyenrode Business University af in General Management. Vervolgens werkte hij gedurende twee jaar bij DTZ Zadelhoff op de afdeling Agency.

De nieuwe vestiging van CB Richard Ellis zal - net als in de rest van Nederland - het full service vastgoeddienstenpakket aanbieden aan haar cliënten. Met de komst van Martijn van Rosmalen en Manager Walter Dielemans worden de Agency activiteiten in de regio Groot Rotterdam stevig vormgegeven. Naast advies bij de aan- en verhuur van kantoorruimte kan men in de Maasstad onder andere rekenen op begeleiding bij aan- en verkooptrajecten, beheer van commercieel vastgoed, technisch en strategisch huisvestingsadvies en project management & design.