Amsterdam,
03
oktober
2022
|
11:29
Europe/Amsterdam

Vans huurt winkelruimte Kalverstraat

De Amerikaanse kleding- en schoenenfabrikant Vans heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Kroonenberg Groep, voor de huur van ruim 320 m2 winkelruimte aan de Kalverstraat 134 in Amsterdam. Met deze verhuizing vergroot Vans haar winkeloppervlakte in een van de bekendste winkelstraten van Amsterdam.

Vans huurt de begane grond van het pand en vervangt hiermee de voormalige winkelruimte aan de Kalverstraat 166. Vans heeft de door verhuurder gerenoveerde winkelruimte met nieuwe winkelpui volledig naar eigen ontwerp en stijl ingericht. 

CBRE adviseerde Vans, onderdeel van VF Corporation, in deze transactie. Kroonenberg Groep werd vertegenwoordigd door Kroese Paternotte.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.