Amsterdam,
09
juli
2018
|
09:00
Europe/Amsterdam

Vastint verhuurt kantoorruimte in CitySide-Rivierstaete aan MessageBird

Technologiebedrijf MessageBird heeft een meerjarige huurovereenkomst afgesloten voor de huur van circa 4.000 m2 kantoorruimte in CitySide-Rivierstaete.

Als winnaar van de FD Gouden Gazelle en na het ophalen van de grootste Serie A investeringsronde voor een Europees softwarebedrijf in 2017, zal MessageBird in CitySide-Rivierstaete verder groeien met als missie om het “onnodig ingewikkelde gebied van klantcommunicatie te moderniseren en te vereenvoudigen”.

Rivierstaete is gelegen aan de oevers van de Amstel, op loopafstand van het NS- en metrostation Amsterdam Amstel en op 5 minuten rijden vanaf de A10 en A2. Het complex van circa 30.000 m2 is volledig herbouwd tot een nieuwe creatieve hotspot in het hart van Amsterdam.

MVSA Architects maakte het nieuwe ontwerp. De transparante glasgevel geeft het gebouw een open en toegankelijk karakter, met veel lichtval en indrukwekkende uitzichten vanaf de vele dakterrassen die het complex te bieden heeft. De grote en flexibel in te delen vloeren versterken het ruimtelijke gevoel.

De grootschalige renovatie wordt in het derde kwartaal van dit jaar afgerond. In CitySide zal MessageBird dan als eerste huurder haar intrek nemen. Zoals eerder aangekondigd, zal huurder WPP aan het einde van dit jaar met ca. twintig bedrijven eveneens haar intrek nemen in het vernieuwde Rivierstaete.

In CitySide is voor verhuur nog circa 5.500 m2 beschikbaar, verdeeld over de 1ste tot en met de 3de verdieping.

CBRE adviseerde eigenaar Vastint bij de verhuur. De huurder, MessageBird, werd geadviseerd door P. van den Bosch Bedrijfsmakelaars.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.