Amsterdam,
10
december
2015
|
15:14
Europe/Amsterdam

Vastint verkoopt multi-let light industrial in Amsterdam

Vastint heeft een bedrijfsgebouw aan de Schurenbergweg 5-7-9 in Amsterdam Zuidoost verkocht aan Urban Industrial. Dit complex is circa 9.000 m² met als huurders Athlon, Pilkington en KFC.

Vastint Holding, de holding maatschappij van de Inter Ikea Property Division, werd geadviseerd door CBRE en Houthoff Buruma. DLA Piper en CVO adviseerden Urban Industrial.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.