Amsterdam,
03
mei
2022
|
14:58
Europe/Amsterdam

VB2 Projecten verkoopt woonzorgcentrum in Ulestraten

VB2 Projecten B.V. heeft het woonzorgcentrum ‘Warm Hart Ulestraten’ aan de Albert Schweitzerstraat in Ulestraten verkocht aan Care Property Invest.

Het verkochte betreft een ontwikkeling van een woonzorgcentrum met 28 zorgappartementen geschikt voor senioren met een zwaardere zorgvraag. Het woonzorgcentrum zal circa 2.000 m2 BVO bevatten verdeeld over begane grond en eerste verdieping. De ontwikkeling zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2023 opgeleverd worden. Warm Hart Zorghuizen wordt verantwoordelijk voor de zorgexploitatie.

De verkoper werd commercieel geadviseerd door CBRE en juridisch bijgestaan door AKD.

Boilerplate

Over CBRE
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2021). De organisatie heeft meer dan 105.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.