Amsterdam,
25
augustus
2015
|
13:37
Europe/Amsterdam

Veenman huurt circa 1.725 m² kantoorruimte in Rotterdam

Veenman BV en een particuliere belegger hebben per 1 augustus 2015 een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor kantoorruimte aan de Linatebaan 101 in Rotterdam. Het gehuurde omvat circa 1.725 m² kantoorruimte en 63 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. Op deze locatie zal Veenman haar Rotterdamse kantoor gaan huisvesten dat tevens als hoofdkantoor in Nederland fungeert.

De Linatebaan 101 ligt op Business Park Rotterdam The Hague Airport. Bedrijven als Dura Vermeer, Brunel en Culimer zijn hier eveneens gehuisvest.

Veenman is een echt Nederlands bedrijf dat bijna haar 100-jarig bestaan viert. De volwaardige dochter van Xerox levert concrete oplossingen op het gebied van document management en informatievraagstukken.

CBRE adviseerde Veenman tijdens het huisvestingstraject. De vastgoedadviseur stelde onder meer een Programma van Eisen op, deed een uitvoerige locatie- en alternatievenanalyse en was verantwoordelijk voor de commerciële onderhandelingen. De verhuurder werd bijgestaan door Colliers International.

 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.