03
juli
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Vernieuwde Klanderij Enschede nagenoeg volledig verhuurd

Met het sluiten van 6 contracten voor de Klanderij in Enschede heeft a.s.r. vastgoed vermogensbeheer het winkelcentrum, eigendom van het ASR Dutch Prime Retail Fund, nagenoeg volledig verhuurd.

Bodyshop en Tamaris doen voor het eerst hun intrede in de Klanderij. America Today, Rituals, De Tuinen en Hans Anders zijn een nieuwe overeenkomst aangegaan voor hun uitgebreide of bestaande winkelruimte. In totaal gaat het om circa 1.295 m² winkelruimte verdeeld over verschillende lagen.

De Klanderij telt ruim 50 winkels en ligt aan het Van Heekplein, in het hart van de Enschedese binnenstad. In 2003 kreeg de Klanderij een nieuw uiterlijk, ontworpen door architect Pi de Bruijn. Om te blijven innoveren en in te spelen op de wensen van de consument is de eigenaar begin juni gestart met een grootscheepse vernieuwing waar de aanpak van de entrees het belangrijkste onderdeel van vormen. De nieuwe entrees en het centrale plein worden voorzien van enorme interactieve beeldschermen die de aantrekkingskracht van het winkelcentrum verder moeten versterken en bijdragen aan de beleving van de Enschedese consument.

De Bodyshop werd tijdens de onderhandelingen bijgestaan door Metz Vastgoed.
CBRE trad bij alle transacties op als adviseur van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer.