Amsterdam,
06
september
2018
|
15:18
Europe/Amsterdam

Vervangingsfonds/Participatiefonds huurt in Willemswerf

Het bestuursbureau van het Vervangingsfonds en het Participatiefonds voor het primair onderwijs huurt ruim 1200 m² in kantoorgebouw Willemswerf de Nieuwe Maas te Rotterdam. Verhuurder is ASR Levensverzekering N.V.

De Willemswerf is gelegen aan de Boompjes 40 in Rotterdam. Het is een kantoorgebouw met een markante architectuur, ontworpen door de Amsterdamse architect Wim Quist. Van het gebouw zijn 17 etages ingericht als kantooretage, goed voor in totaal een netto vloeroppervlak van 37.000 m². De afgelopen jaren is het complex gemoderniseerd tot een full service multi-tenant gebouw met behoud van het oorspronkelijk karakter.

Vijf etages doen dienst als parkeergarage met plaats voor zo'n 450 auto's. Bij de huurovereenkomst met het Vervangingsfonds/Participatiefonds horen zes parkeerplaatsen.

Stichting Vervangingsfonds en Participatiefonds werken voor het primair onderwijs. Zij ondersteunen schoolbesturen zodat hun personeel met plezier voor de klas staat en de continuïteit van onderwijs gegarandeerd is. De fondsen vergoeden de kosten voor vervanging bij uitval en betalen de werkloosheidskosten van personeel in het primair onderwijs.

Beide fondsen zijn bezig met een flinke moderniseringsslag om hun dienstverlening nog beter te maken en verzuim en werkloosheid in de sector duurzaam te verlagen. Begin december verhuizen de medewerkers naar hun nieuwe werkplek met breed uitzicht over de Maas en de stad Rotterdam

JLL adviseerde verhuurder ASR Levensverzekering N.V. bij deze transactie. CBRE begeleidde de huurder.

 

 

Contactpersoon: Brian van der Sluijs, +31 615090421 / Brian.vanderSluijs@cbre.com  

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.