Amsterdam,
13
juli
2017
|
14:55
Europe/Amsterdam

Verweij wordt directeur CBRE Industrial & Logistics

Henk-Jan Verweij (36) krijgt vanaf 1 september 2017 de leiding over het Industrial & Logistics team van CBRE Nederland. Hij neemt de functie over van Michiel Assink die algemeen directeur wordt van WDP Nederland.

Verweij is een bekend gezicht in de logistieke vastgoedsector. Met ruim 10 jaar ervaring, waarvan 7 jaar binnen het CBRE Industrial & Logistics team en daarvoor bij DTZ Zadelhoff, kent hij de logistieke eindgebruikersmarkt en de investeringsmarkt als geen ander. Verweij heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het CBRE-team en zal de beoogde groei van het team en de opdrachtenportefeuille verder voortzetten.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.