Amsterdam,
07
juli
2022
|
14:22
Europe/Amsterdam

Vestas Benelux huurt bedrijfspand Stichtse Kant, Almere

Vestas Benelux, gespecialiseerd in duurzame energieoplossingen, vestigt haar servicecenter voor verschillende windturbineparken in Nederland op bedrijventerrein Stichtse Kant in Almere . 

Met deze stap stelt Vestas zichzelf in staat om haar diensten steviger in Nederland onder te brengen en verdere groei in de toekomst zeker te stellen. De huisvesting kenmerkt zich door het duurzame karakter dat aansluit bij de duurzame producten van Vestas. Het nieuwe bedrijfspand is begin 2022 opgeleverd, bestaat uit vier separate units, is all-electric en kent een totale omvang van circa 6.250 m², waarvan de helft door Vestas in gebruik genomen gaat worden. 

Vestas werd bij deze transactie bijgestaan door CBRE Nederland vanuit Zwolle. De verhuurder werd bijgestaan door Cushman & Wakefield I&L vanuit Amsterdam. 

Boilerplate

Over CBRE 
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2021). De organisatie heeft meer dan 105.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.