Rotterdam,
21
maart
2019
|
10:49
Europe/Amsterdam

Vitol vernieuwt huurcontract kantoor Rotterdam

Grondstoffen- en energiehandelshuis Vitol heeft onlangs een nieuwe, langjarige huurovereenkomst gesloten voor het kantoorgebouw aan de K.P. van der Mandelelaan 130-144 in Rotterdam.

Het pand is eigendom van Wespoort Vastgoed, en werd in 2009 voor Vitol op maat ontwikkeld. Het gaat om een hoogwaardig kantoorgebouw met 2.856 m² kantoorruimte en 118 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het gebouw ligt op een prominente zichtlocatie op kantorenpark Brainpark I te Rotterdam.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en PDV/GDV locaties. Westpoort Vastgoed behartigt tevens de belangen van de vastgoedportefeuille van de familie Roobol.

Huurder Vitol werd geadviseerd door BRiQ real estate. CBRE adviseerde Westpoort Vastgoed.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.