16
mei
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Vopak Nederland B.V. huurt 2.622 vm kantoorruimte in Rotterdam

Calandstraat C.V. heeft met Vopak Nederland B.V. een langjarige overeenkomst gesloten voor de huur van circa 2.622 m² kantoorruimte alsmede 135 parkeerplaatsen in de Westerlaantoren.

Eerder dit jaar huurde een andere divisie van Vopak, Vopak EMEA, reeds 862 m² kantoorruimte in hetzelfde gebouw.
Vopak behoort tot 's werelds grootste ondernemingen op het gebied van wereldwijde opslagfaciliteiten van vloeibare bulkgoederen. De Westerlaantoren, gelegen in het historische Scheepvaartkwartier, is een (her)ontwikkeling van Maarsen Groep en biedt kwalitatief hoogwaardige kantoorruimten aan. In het renovatietraject van de Westerlaantoren heeft duurzaamheid een belangrijke rol gespeeld wat heeft geresulteerd in een energielabel A.
Voor de herontwikkeling was de Westerlaantoren reeds door Vopak in gebruik als hoofdkantoor. De toren is medio februari 2012 jaar opgeleverd.

CBRE trad op als adviseur van Vopak Nederland B.V. Naast de begeleiding van Vopak Nederland B.V. naar de Westerlaantoren is CBRE breder betrokken als integraal adviseur van Vopak op enkele andere huisvestingsprojecten in de regio Rotterdam. Parc Makelaars en DTZ Zadelhoff zijn collegiaal betrokken bij het verhuurtraject vanuit Calandstraat C.V.


Website Westerlaantoren