Amsterdam,
24
februari
2017
|
10:20
Europe/Amsterdam

We are Labels opent boutique in De Passage in Den Haag

We are Labels heeft op donderdag 23 februari  de deuren van een nieuwe boutique in De Passage in Den Haag geopend. a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarig huurcontract af met We are Labels. Het betreft een winkel op Passage 11 van circa 310 m2.

Cushman&Wakefield trad op als makelaar namens We are Labels en CBRE namens a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer. 

We are Labels
We Are Labels opende eind 2010 haar eerste damesboutique in Amsterdam. In korte tijd kwamen daar boutiques in Amsterdam, Rotterdam, Amstelveen, Antwerpen en de webshop Wearelabels.com bij. De negende boutique in De Passage is vanaf 23 februari geopend.

In de We Are Labels boutiques vind je kleine, exclusieve en internationale modemerken die je bijna nergens anders vindt. Voorwaarde is dat de kleding betaalbaar is, want het motto is niet voor niets ‘Only great minds can afford simple style’. Daarom is 80% van de collectie tussen de € 40 en € 80 geprijsd en komen er met acht collecties per jaar wekelijks nieuwe items binnen.

We Are Labels voert een ruime selectie van onafhankelijke modemerken zoals: Anna+Nina, Anerkjendt, Bellfield, Brixtol, Cheap Monday, Club Manhattan, Dr. Denim, Eleven Paris, Elvine, Gestuz, Just Female, Levi's, Marie Sixtine, mbyM, Minimum, MinkPink, Modström, Numph, Rains, Samsoe & Samsoe, Second Female, Selected Homme en Suit.

De Passage
De Passage (12.000m2) is de oudste winkelpassage van Nederland en bevindt zich prominent op een A1 locatie tussen de Spuistraat en Noordeinde in Den Haag. Het winkelcentrum focust zich op het midden tot hoog segment en bestaat uit zelfstandige ondernemers, landelijke formules versterkt met internationale winkels. De Passage profiteert van de nieuw ontstane winkelrouting in Den Haag.

Dit persbericht is uitgebracht door a.s.r. vastgoed vermogensbeheer.