Amsterdam,
21
augustus
2015
|
17:10
Europe/Amsterdam

We Are Labels opent flagship store op de Raadhuisstraat

Kroonenberg Groep is een langjarige huurovereenkomst aangegaan met We Are Labels voor een winkelruimte van circa 255 m² aan de Raadhuisstraat 46-50 in Amsterdam. Het kledingmerk is de ruimte momenteel aan het inrichten als flagship store en zal in september haar deuren openen.

Eind 2010 begon We Are Labels in Amsterdam met een eerste dames boutique aan de Utrechtsestraat 68. In korte tijd zijn daar vier boutiques en een succesvolle webshop bijgekomen. In oktober zal het merk haar eerste winkel in Rotterdam op de Meent openen. We Are Labels biedt een handpicked collection, zowel voor mannen als voor vrouwen. Naast kleding heeft We Are Labels accessoires en gifts. Met hun motto ‘Only great minds can afford simple style’ zijn ze ondertussen niet meer weg te denken uit het Amsterdamse straatbeeld.

CBRE adviseerde Kroonenberg Groep tijdens deze transactie.

 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.