Apeldoorn,
09
april
2019
|
10:15
Europe/Amsterdam

The Webmen huurt 500 m² in OVVICE Apeldoorn

Internetbureau The Webmen is per februari 2019 verhuisd naar OVVICE in de binnenstad van Apeldoorn. Het full-service concept van OVVICE voorziet in de groei van The Webmen, dat dit jaar zijn 20-jarig jubileum viert.

OVVICE heeft een mooie locatie in het centrum van Apeldoorn en is goed bereikbaar. Het flexconcept biedt onder andere meeting rooms, een receptie, een dakterras en een werkcafé met een hoog voorzieningsniveau. Dit sluit goed aan bij The Webmen, die om deze reden hiervoor heeft gekozen.

Naast The Webmen verhuist ook Island Bookings, een online booking platform voor ferry’s, naar OVVICE.

OVVICE is geadviseerd door THRP. The Webmen werd bijgestaan door CBRE.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.