Amsterdam,
16
december
2021
|
14:30
Europe/Amsterdam

Webshop Futurumshop koopt 1e fysieke winkel in Apeldoorn

Webshop FuturumShop koopt het winkelobject aan de Hoofdstraat 99-101 in het centrum van Apeldoorn. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 311 vierkante meter.

FuturumShop is een webshop voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers en triatleten. In Nederland, België en Luxemburg is FuturumShop alleen een online winkel, maar voor uitbreiding naar andere landen wordt juist gekeken naar verkoop via fysieke winkels. Bij de nieuwe winkel in Apeldoorn zal experience centraal staan. ,,Dit wordt nu als het ware de proeftuin voor de wereld’’, zegt Harmen van der Meulen, eigenaar van de Futurumshop. ,,We kunnen er testen hoe retailconcepten het doen. Bij succes kunnen we ze uitrollen in het buitenland.’’

De leegstaande ruimte op 1e en 2e verdieping van het gebouw worden getransformeerd naar 6-8 appartementen.

CBRE adviseerde Futurumshop in deze transactie. Verkoper Tenstone Development werd bijgestaan door Kroese Paternotte.

Boilerplate

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2020). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.