Amsterdam,
08
december
2014
|
11:06
Europe/Amsterdam

Wederom nieuwe huurder voor Atrium op de Zuidas

Een Amerikaanse Fortune 500-organisatie heeft een nieuw langjarig huurcontract getekend voor circa 1.900 m² kantoorruimte in het nieuw gerenoveerde Atrium op de Zuidas in Amsterdam. Het wordt de eerste vestiging van het bedrijf in Nederland.De huurovereenkomst volgt kort na de verhuur van circa 7.500 m² kantoorruimte aan CMS; een andere nieuwkomer op de Zuidas.

The New Atrium is in eigendom van het in Londen gevestigde Victory Advisors en wordt volledig gerenoveerd in nauwe samenwerking met G&S Vastgoed. De renovatie omhelst onder meer een grondige upgrade van het restaurant, de tuin, de centrale ontvangstruimte en receptie, de overige gemeenschappelijke ruimten en de klimaatinstallatie. In aanvulling op de renovatie wordt het kantoorgebouw met twee torens van in totaal circa 20.000 m² uitgebreid naar een totaal van circa 54.000 m² kantoorruimte. Ook wordt toegewerkt naar een Breeam very good label voor het gerenoveerde deel van het Atrium en een Breeam Excellent label voor het nieuwe deel.

Het Atrium ligt op de hoek van de Parnassusweg – Strawinskylaan en aan de ingang van Station Zuid. Dit station heeft onder andere een rechtstreekse verbinding met Schiphol, Utrecht en Den Haag. Het Atrium ligt direct aan de A10 en is daardoor ook met de auto goed bereikbaar.

RentReview adviseerde de huurder in deze. CBRE trad op als adviseur van Victory Advisors en G&S Vastgoed.