Amsterdam,
01
november
2021
|
15:56
Europe/Amsterdam

Wella Netherlands huurt ruim 500 m2 kantoorruimte in multi-tenant kantoor Delftse Poort Rotterdam

Beauty Company Wella Netherlands, o.a. bekend van haarverzorgingsmerken zoals Wella Professionals, Sebastian Professional en nagelverzorgingsmerk OPI, heeft een meerjarige huurovereenkomst gesloten met CBRE Investment Management voor de huur van circa 500 m² kantoorruimte in het moderne, multi-tenant kantoorgebouw Delftse Poort aan het Weena 505, pal naast het Centraal Station Rotterdam.

Wella Netherlands huurt de kantoorruimte op de 37e verdieping in de hoogbouw aan de Stationszijde. De goede bereikbaarheid en het grote aanbod aan voorzieningen in het gebouw en in de directe omgeving ervan, waren belangrijke factoren om voor Delftse Poort te kiezen. De nieuwe huisvesting van Wella sluit naadloos aan op de internationale en professionele reputatie van het bedrijf.

Kantoorgebouw Delftse Poort is zowel met het OV als met de auto uitstekend bereikbaar. Het gebouw is onderdeel van het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Investment Management. Het duurzame gebouw heeft een BREEAM In-Use certificaat, is WELL-gecertificeerd en biedt diverse horeca- en shared services faciliteiten. Het is het eerste kantoorgebouw in Nederland met een WiredScore Gold certificaat. WiredScore is een nieuw label dat de connectiviteit van gebouwen evalueert en certificeert en daarmee verhuurders van commercieel vastgoed helpt de digitale infrastructuur van hun gebouwen te begrijpen, te verbeteren en te promoten. De WiredScore certificering is onafhankelijk en staat voor een state-of-the-art digitale infrastructuur in gebouwen. Niveau Gold is het op één na hoogst haalbare niveau van connectiviteit en digitale infrastructuur.

CBRE adviseerde verhuurder CBRE Investment Management bij de transactie. Tevens was De Mik Bedrijfshuisvesting als collegiale makelaar betrokken bij deze transactie.