Amsterdam,
04
oktober
2022
|
15:19
Europe/Amsterdam

Wesselius koopt kantoorgebouw op bedrijventerrein Bergmeerpolder

Wesselius Beheer B.V. heeft het kantoorgebouw aan de Jan Ligthartstraat 1 te Alkmaar verworven. Jan Ligthartstraat 1 is een kantoorgebouw van circa 1.944 m². Nog ruim 15 maanden is het gebouw verhuurd aan één huurder. Op het terrein bevinden zich tevens 53 parkeerplekken en het gebouw beschikt over energielabel A.

In het gebied rondom het bedrijventerrein ‘de Bergmeerpolder’ hebben zich verschillende soorten organisaties gevestigd waaronder de Kamer van Koophandel, de gemeente Bergen NH en BDO.

CBRE trad op namens de verkoper, B&S Vastinvest B.V. en werd juridisch bijgestaan door SBL Lawyers. Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij Alkmaar trad op namens de koper, koper werd juridisch bijgestaan door Uitgeester Notariaat.

Boilerplate

Over CBRE 
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2021). De organisatie heeft meer dan 105.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.