Rotterdam,
25
november
2019
|
10:23
Europe/Amsterdam

Westpoort Vastgoed verkoopt kantoor op K.P. van der Mandelelaan 130

Westpoort Vastgoed heeft het kantoor aan de K.P. van der Mandelelaan 130 in Rotterdam verkocht aan een regionale belegger. Het kantoor is langjarig verhuurd aan Vitol en heeft een vloeroppervlakte van circa 2.850 m² en 118 parkeerplaatsen.

Het pand werd gebouwd in 2009 en ligt op bedrijventerrein Brainpark, vlak langs de A16 (Rotterdam - Antwerpen) en de A20 (Den Haag - Utrecht). Op het park bevinden zich een hotel en andere bedrijven waaronder KOOTprofessionals, VNOM en Cycle Link Europe. Het centrum van Rotterdam ligt op vijf minuten afstand met de auto en het vliegveld op tien minuten.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en PDV/GDV locaties. Westpoort Vastgoed behartigt tevens de belangen van de vastgoedportefeuille van de familie Roobol.

CBRE adviseerde Westpoort Vastgoed bij de verkoop van het kantoorpand.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.