Amsterdam,
29
februari
2016
|
11:43
Europe/Amsterdam

White Rabbit op Schiphol-Rijk volledig verhuurd

DGG Vastgoed III B.V. en Cortona Estates B.V. hebben met huurder Continuity Innovation (COIN) een langjarige verlenging van het huurcontract afgesloten voor kantoorruimte in gebouw White Rabbit aan de Tupolevlaan 41-61 op Schiphol-Rijk. COIN krijgt hiermee de beschikking over alle nog beschikbare kantoorruimte. Klanten van COIN kunnen hier gebruikmaken van honderden ‘kantoor uitwijk werkplekken’ en meerdere vergaderzalen en crisismanagement ruimtes.

Het gebouw, dat bestaat uit een totaal metrage van 5.130 m² - verdeeld over de begane grond en 5 bovengelegen verdiepingen - is nu volledig verhuurd. Kantoorgebouw White Rabbit ligt naast het Radisson Blu Hotel en is zowel per openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar vanwege de gunstige ligging ten opzichte van luchthaven Schiphol en de rijksweg A4.

De Groene Groep heeft de verhuur namens de verhuurder verzorgd. COIN werd tijdens deze transactie geadviseerd door CBRE. De verhuur van kantoorruimte in het gebouw is in collegiale handen van CBRE, JLL en DTZ Zadelhoff.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.