Amsterdam,
27
januari
2017
|
12:52
Europe/Amsterdam

Willis Towers Watson verlengt huurcontract in Eindhoven

Willis Towers Watson en Breevast zijn een langjarige verlenging van het huurcontract overeengekomen voor circa 531 m² kantoorruimte aan het Schimmelt 26 in Eindhoven. De verlenging heeft ook betrekking op 14 parkeerplaatsen.

Het kantoorgebouw aan het Schimmelt maakt deel uit van een complex dat bestaat uit drie vergelijkbare gebouwen. Het ligt op een van de meest prominente kantorenlocaties van Eindhoven, aan de noordzijde van het NS Centraal Station en op loopafstand van het kernwinkelgebied van Eindhoven. Hierdoor zijn in de nabije omgeving diverse winkels en horecagelegenheden te vinden.

DRM Vastgoedmanagement adviseerde verhuurder Breevast tijdens deze heronderhandeling. Willis Towers Watson, een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant, broker en solutions provider, werd geadviseerd door CBRE.
 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.