Amsterdam,
07
juni
2022
|
16:19
Europe/Amsterdam

Winkelcentrum De Mare in Alkmaar deels verkocht

Segesta Groep en Dreef Beheer hebben het gedeelte dat in eigen bezit is van winkelcentrum De Mare in Alkmaar verkocht aan Heeneman & Partners, die dit namens supermarktfonds.nl heeft gekocht. Het verkochte gedeelte vertegenwoordigt circa 70% van het hele winkelcentrum.

De Mare heeft een totale oppervlakte van 20.000 m² winkelruimte verdeeld over winkels gericht op dagelijkse voorzieningen. Meer dan de helft van de gevestigde winkels behoren tot aankoop, waaronder supermarkten Albert Heijn, Dekamarkt en Odin. Rondom en onder het winkelcentrum bevinden zich in totaal circa 1.150 parkeerplaatsen.

Verkopers Segesta Groep en Dreef Beheer werden geadviseerd door CBRE, Brickstone en Hartman LMH. Koper Heeneman & Partners werd geadviseerd door Maxoz, Lexence Advocaten & Notarissen en door Rechtstaete.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.