20
april
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Winnaar Urban Photographer of the Year Competition bekend!

Voor de tweede keer heeft CB Richard Ellis de ‘Urban Photographer of the Year Competition’ gehouden. De opdracht van dit initiatief was om de essentie van het werkende leven in de stad vast te leggen, op een willekeurig tijdstip van de dag of nacht.

Uit het enorme aantal inzendingen –6.250 foto’s werden ingestuurd door deelnemers uit meer dan 80 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika – werden de winnaars geselecteerd.
De Spaanse Ralf Pascual kwam als winnaar uit de bus, met zijn foto van een op een ‘Matador’ geïnspireerde glazenwasser overtuigde hij de jury het meest.

De Urban Photographer Competition is er voor iedereen, zowel professionele als amateurfotografen konden meedingen naar de prijzen.
De professionele jury onder leiding van Mike Strong, EMEA Chairman & CEO CB Richard Ellis bestond onder andere uit:
- Moray MacLennan, Worldwide CEO, M&C Saatchi
- Derek Poulston, Sales Director, One Vision Imaging
- Oliver Jackson, Fotograaf gespecialiseerd in Architectuur, UAE
- Stefan Sonntag, Internationaal geroemde fotograaf uit München.

CB Richard Ellis is erg blij met de prachtige foto’s die deze wedstrijd heeft opgeleverd. Vanwege het onderwerp van de competitie zijn er ook veel foto’s van bijzonder vastgoed binnengekomen.

Aan het einde van de zomer zal de competitie voor 2010/2011 weer van start gaan. Op de website www.cbrephotographer.com kunnen de foto’s bekeken worden.