Amsterdam,
12
februari
2015
|
16:43
Europe/Amsterdam

Wolters Kluwer verlengt huurcontract in Alphen aan den Rijn

Wolters Kluwer heeft het huurcontract voor haar hoofdkantoor op de Zuidpoolsingel 2-4 in Alphen aan den Rijn meerjarig verlengd. De informatiedienstverlener huurt voortaan circa 7.500 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen, een reductie in metrage van ruim 50%. Het kantoorgebouw zal daarom worden aangepast ter facilitering van multi-tenant verhuur. Verhuurder is Dutch Property Company Vermeer.

Door het aangepaste metrage en nieuwe huisvestingswensen van Wolters Kluwer ontstond de behoefte aan een nieuwe inrichting van het gebouw. CBRE adviseerde Wolters Kluwer bij het vormgeven van het nieuwe werkplekconcept en vertaalde deze visie in een aangepast interieurontwerp. Wolters Kluwer: “Zowel bij de transactie als bij het interieurontwerp waren duurzaamheid en efficiency van belang. Daarom hebben we bij de ontwikkeling van een nieuw en flexibeler ontwerp gekeken naar duurzame oplossingen, zoals hergebruik van wanddelen en voortgezet gebruik van meubilair. Daarnaast krijgt de kantoorruimte een nieuwe look & feel.”

CBRE trad tijdens deze transactie op namens Wolters Kluwer. Adviseur van de verhuurder is Mayfield Asset and Property Management.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.