Amsterdam,
09
november
2022
|
09:48
Europe/Amsterdam

Woningbouwproject Fultonpark in Nieuwegein aangekocht

Media contact: Irene Martini

AURELIO Real Estate and Finance heeft de aankoop afgerond van het woningbouwproject Fultonpark in Nieuwegein. Het nieuwbouwproject is aangekocht samen met een bestaande particuliere investeerder van AURELIO. Het totale verhuurbare vloeroppervlak van dit project bedraagt ca. 9.250 m² verdeeld over 137 appartementen en 2 commerciële units.

De appartementen, voorzien van een balkon en een parkeerplaats, hebben voornamelijk een grootte van 59 tot 79 m². De bouw van de appartementen is inmiddels gestart. Het eerste deel wordt naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024 opgeleverd, de rest naar verwachting een jaar later.

Het zeer duurzame appartementencomplex Fultonpark met energielabel A++ bestaat uit 3 gebouwen en is gelegen aan de Fultonbaan 30 te Nieuwegein in de wijk Rijnhuizen. Rijnhuizen is een unieke wijk, op nog geen 15 minuten van de stad Utrecht, aan het Merwedekanaal. Het voormalige bedrijventerrein verandert in een mooie vrije woonlocatie van circa 2.500 woningen waar werken en wonen hand en hand samen gaan.

Fortius Real Estate Development zal het complex ontwikkelen en . Na de oplevering zal AURELIO het complex beheren.

AURELIO, vertegenwoordigd door Robbert Klaver en Marijn Mast, investeert in beleggingsvastgoed en projectontwikkelingen en begeleidt het gehele traject van aankoop, tot structurering en financiering. Naast investeringen in beleggingsvastgoed richt Aurelio zich op transformatie van vastgoed tot (luxe) woningen en nieuwbouwprojecten.

CBRE bemiddelde namens de koper in de financiering. Het project is gefinancierd door NIBC.

Meer informatie oer het woningbouwproject is te vinden op https://woneninfultonpark.nl/.

Boilerplate

Over CBRE 
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2021). De organisatie heeft meer dan 105.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.