Amsterdam,
24
mei
2019
|
10:33
Europe/Amsterdam

Woonexpress en Keukenkampioen openen vestiging van 3.200 m² op Woonplaza A2

Woonexpress en Keukenkampioen, beiden onderdeel van De Mandemakers Groep, hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten met Patrizia voor de huur van 3.200 m² winkelruimte op Woonplaza A2 aan de Sijsjesbergweg 10A in Amsterdam.

De winkelruimte kwam beschikbaar vanwege de verkleining van de GAMMA. Voordat de huurders haar intrek nemen zal de gevel van het gehuurde worden gerenoveerd. Zowel Keukenkampioen als Woonexpress verwachten in de zomer te openen.

Op Woonplaza A2 bevindt zich zo’n 30.000 m² aan woon- en doe-het-zelfwinkels. De locatie is makkelijk te bereiken vanaf de A2 en de A10 en parkeren is er gratis. Er zijn nog 2 units beschikbaar, circa 2.600 m² op de verdieping en circa 1.200 m² op de begane grond. Voor meer informatie kunt u terecht bij CBRE Retail via 020 - 626 26 91.

CBRE adviseerde de verhuurder Patrizia Immobilien KVG mbH bij deze transactie, in collegiale samenwerking met Creating Retail Parks.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.