Amsterdam,
28
juni
2019
|
13:39
Europe/Amsterdam

Woonhave koopt 112 woningen in Amsterdam

Woonhave heeft 112 woningen gekocht van een private belegger. De woningen zijn verdeeld over 31 aaneengesloten panden aan de Van Spilbergenstraat in de Amsterdamse wijk De Baarsjes.

De panden worden gekenmerkt door de aantrekkelijke binnenstedelijke architectuur en zijn gunstig gelegen nabij het Mercatorplein, Rembrandtpark en de A10 Ringweg. Een deel van de woningen is hoogwaardig gerenoveerd waarbij meerdere bovenwoningen zijn uitgerust met een dakterras.

CBRE heeft de verkoop namens de verkoper begeleid. Kasper Notariaat trad op als juridisch adviseur van de verkoper. Woonhave werd juridisch bijgestaan door Houthoff.

“Wij zijn verheugd dat we ook deze investering in enkele weken tijd hebben kunnen afronden. Het fraaie woonblok uit de jaren ’30 is goed onderhouden en gelegen op een gunstige plek in Amsterdam waar veel vraag is naar huurwoningen. Deze aankoop past goed in onze doelstelling om de portefeuille van huurwoningen verder uit te breiden en langjarig te exploiteren.”
Jasper Leydes, Head of Acquisitions van Woonhave
Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.