23
december
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

WPC Amsterdam Nominees verkoopt Weesperstraat 420-446

WPC Amsterdam Nominees 1-3 heeft het gebouw aan de Weesperstraat 420 – 446 in Amsterdam verkocht aan LaSalle Investment Management Kapitalanlagegesellschaft mbH.

Het verkochte object omvat circa 7.420 m² kantoorruimte, verdeeld over 8 verdiepingen, en biedt ruimte aan 101 parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage. De kantoorruimte is voor lange periode volledig verhuurd aan de Gemeente Amsterdam. Een verkoopprijs is niet bekendgemaakt.

Het kwalitatief hoogwaardige kantoorgebouw stamt uit 1994 en bestaat uit een kelder, begane grond en 8 bovenliggende verdiepingen. Het ligt in het centrum van Amsterdam waardoor er in de nabije omgeving diverse winkels, musea en restaurants gevestigd zijn. De bereikbaarheid is goed door de aanwezigheid van verschillende metro- en tramstations en de A10 die met de auto in 5 minuten te bereiken is.

Verkoper WPC Amsterdam Nominees 1-3 werd tijdens het verkooptraject commercieel en technisch begeleid door CBRE en juridisch door Allen & Overy. De koper werd bijgestaan door Savills, Loyens & Loeff en technisch adviseur Tagis.