Amsterdam,
18
maart
2015
|
11:36
Europe/Amsterdam

X2O huurt 1.450 m² in Den Bosch

Bossche boulevard

Rockspring heeft met badkamerspecialist X2O een nieuwe langjarige huurovereenkomst afgesloten voor 1.450 m2 winkelruimte in de Bossche WoonBoulevard, gelegen aan de Tinnegieterstraat 22 in Den Bosch.

De Bossche Woonboulevard groeit daarmee tot circa 50.000 m² winkelruimte in totaal. Met het afsluiten van de huurovereenkomst door X2O is een groot gedeelte van de nieuwbouw verhuurd. De nieuwbouw is reeds opgeleverd aan de nieuwe huurders. Er zijn nog twee units beschikbaar van circa 700 m² en 900 m² winkelruimte.

De nieuwbouw heeft een positieve impuls gegeven aan de aantrekkelijkheid van de Bossche Woonboulevard. Van 11 t/m 14 juni aanstaande zal er een feestelijke opening plaatsvinden ter gelegenheid van de vernieuwde boulevard.

CBRE trad op als adviseur van verhuurder Rockspring, die de Bossche Woonboulevard heeft ondergebracht in het fonds PanEuropean Property De Bossche Boulevard (Netherlands) B.V.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.