Rotterdam,
04
april
2019
|
14:59
Europe/Amsterdam

Zonneveld ingenieurs verlengt huurovereenkomst Central Post

Zonneveld ingenieurs B.V. heeft haar huurovereenkomst met verhuurder Central Post I B.V. langjarig verlengd. Het gaat om de huur van 1.160 m² kantoorruimte in het voormalig stationspostkantoor Central Post aan het Delftseplein 27H in Rotterdam.

Het ingenieursbureau huurt de kantoorruimte op de achtste en negende verdieping van het gebouw. Daarnaast huurt Zonneveld 18 parkeerplekken in de ondergelegen garage.

Central Post werd gebouwd in de jaren 50, een periode van wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog. Het deed jarenlang dienst als postsorteercentrum. Vanwege de kenmerkende architectuur werd het begin dit jaar verklaard tot rijksmonument. Van 2007-2009 is het hele gebouw grondig gerenoveerd en herontwikkeld naar een modern kantoorgebouw. Kantoorgebouw Central Post is voor 100% verhuurd en is daarmee één van de best functionerende kantoorgebouwen van het Rotterdam Business District.

Bij deze verhuurtransactie werd Zonneveld ingenieurs B.V. geadviseerd door OPUS10. Central Post I B.V. werd bijgestaan door CBRE B.V.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.