Amsterdam,
20
oktober
2023
|
08:00
Europe/Amsterdam

2.800 m² kantoorruimte Port City III verhuurd aan Moore DRV

Media Contact: Irene Martini

Het gerenommeerdere accountantskantoor Moore DRV heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van ca. 2.800 m² kantoorruimte in Port City III.

Moore DRV verstevigt hiermee haar strategische positie aan de zuidzijde van Rotterdam. Moore DRV heeft gekozen voor Port City III als onderdeel van hun strategie om hun aantrekkelijkheid op de arbeidsmarkt te vergroten. Deze keuze is mede beïnvloed door de gemakkelijke toegang tot de stad Rotterdam en de prestigieuze uitstraling van het gebouw.

Port City III, gelegen in het maritieme zakencentrum van Rotterdam aan de Waalhaven 11, maakt deel uit van een triade van kantoorgebouwen. Het gebouw beslaat ongeveer 7.000 m², verdeeld over acht verdiepingen, inclusief de begane grond en biedt 194 parkeerplaatsen. Strategisch geplaatst tussen het stadscentrum van Rotterdam en de havenactiviteiten in het westen zoals Pernis, Hoogvliet en Europoort, profiteert het gebied van een uitstekende verbinding met de A15 en de Maastunnel.

In deze transactie werd de verhuurder, vertegenwoordigd door MVGM Property & Assetmanagement, bijgestaan door CBRE. Van Vliet Bedrijfsmakelaars & Adviseurs trad op als adviseur van de huurder, Moore DRV.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

14
maart
2024
| 10:59 Europe/Amsterdam

Het Holbeinhuis gelegen aan de Coolsingel 65, hoek Stadhuisplein in Rotterdam, heeft haar glans terug. Het kantoorpand in eigendom van de Nederlandse verzekeraar Athora Netherlands werd grondig gerenoveerd door CBRE in samenwerking met

24
januari
2024
| 09:13 Europe/Amsterdam

Strafrechtadvocatenkantoor Sjöcrona van Stigt Advocaten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met a.s.r. real estate voor de huur van circa 730 m² kantoorruimte in multi-tenant kantoorgebouw Willemswerf aan de Nieuwe Maas in

29
november
2023
| 15:14 Europe/Amsterdam

Dudok Real Estate heeft haar vastgoedportefeuille uitgebreid met de aankoop van Weena Toren.

De Weena Toren is een gebouw van 33 verdiepingen gelegen in het CBD van Rotterdam. De transactie bestaat uit de eerste 14

23
november
2023
| 16:13 Europe/Amsterdam

Outdoorketen Bever heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 2.125 m² winkelruimte in winkeldistrict Alexandrium Megastores aan de Watermanweg 311 in Rotterdam.

Bever huurt de begane grond en