Amsterdam,
22
september
2015
|
16:24
Europe/Amsterdam

Aldipress verlengt huur kantoorruimte in Utrecht

Aldipress, onderdeel van Sanoma, heeft zijn huurcontract verlengd voor kantoorruimte aan de Savannahweg 19 in Utrecht. De meerjarige verlenging heeft betrekking op circa 1.890 m² verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping en op 45 parkeerplaatsen. De verhuurder is W.M. Honselaar Onroerend Goed B.V.

Het gebouw bevindt zich op bedrijventerrein Lage Weide, een gebied langs de A2 waar diverse grote en kleine organisaties gevestigd zijn die met name actief zijn in de industrie, bouw, handel en de zakelijke dienstverlening. Toonaangevende bedrijven zoals WE, Yacht, Randstad en Danone zijn eveneens langs de A2 gevestigd.

Aldipress, marktleider op het gebied van trademarketing en distributeur van tijdschriften, stripalbums, romans en puzzels, werd tijdens deze heronderhandeling geadviseerd door CBRE.

 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.