Amsterdam,
29
maart
2018
|
10:00
Europe/Amsterdam

Avans Hogeschool verwerft gebouw in Breda

Hogeschool-instelling Avans heeft het voormalige multi-tenant kantoorgebouw Gebouw A aan de Claudius Prinsenlaan 140-148 in Breda aangekocht. Het object uit 1992, dat grenst aan de huidige campus van Avans, heeft een oppervlak van 5.196 m² en beschikt over 133 parkeerplekken.

De Claudius Prinsenlaan is als een van de toegangswegen van de A27 naar het centrum van Breda praktisch gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Avans Hogeschool is een van de meest gerenommeerde graduate- en post-graduate-onderwijsinstellingen in Noord-Brabant.

CBRE trad bij deze transactie op als adviseur van de verkoper, Cromwell Property Group. Nauta Duthil adviseerde de verkoper op juridisch vlak en Qwinq adviseerde de koper.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.