Amsterdam,
20
maart
2018
|
13:45
Europe/Amsterdam

ba&sh huurt eerste winkel in Nederland aan P.C. Hooftstraat

Modeketen ba&sh Netherlands B.V. opent een eerste winkel in Nederland aan de P.C. Hooftstraat 35 in Amsterdam. Voor het huren van dit object van 200 m² heeft ba&sh een langjarige huurovereenkomst gesloten met eigenaar Vastned Retail Nederland B.V.

ba&sh is een merk van Barbara Boccara en Sharon Krief. Hun kleding is sinds de herfst van 2017 al in Nederland verkrijgbaar in vestigingen van de Bijenkorf. Vanaf het voorjaar 2018 is de collectie ook te koop in het verbouwde en vernieuwde object aan de P.C. Hooftstraat.

De verhuurder werd geadviseerd door KroesePaternotte. CBRE trad op als adviseur van ba&sh.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.