Amsterdam,
06
mei
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

‘Beste Winkelcentrum van Nederland 2015’ wordt bekendgemaakt op 4 juni tijdens PROVADA

Winkelcentrum kwaliteitsmonitor

Op donderdag 4 juni zal tijdens de vastgoedbeurs PROVADA het ‘Beste Winkelcentrum van Nederland 2015’ bekendgemaakt worden. Deze 2-jaarlijkse onderscheiding is gebaseerd op de winkelcentrum kwaliteitsmonitor, die winkelcentra in Nederland op verschillende indicatoren meet, beoordeelt en vergelijkt. Het onderzoek is een initiatief van vastgoedadviseur CBRE, Locatus en Cyber.

De winkelcentrum kwaliteitsmonitor is voor het eerst uitgevoerd in 2013 en vindt elke twee jaar plaats. De afgelopen maanden hebben metingen in ruim 60 Nederlandse planmatig ontwikkelde winkelcentra van tenminste 10.000 m² (WVO) plaatsgevonden. Deze hebben geresulteerd in een objectieve en onafhankelijke ranglijst en benchmark. In ieder winkelcentrum worden drie kernkwaliteiten: basis (schoon, veilig en heel), service en beleving gemeten. Deze kernkwaliteiten worden beoordeeld op basis van 65 indicatoren.

CBRE, Locatus, Cyber beogen met de monitor een bijdrage te leveren aan de verbetering van het kwaliteitsniveau van winkelcentra in Nederland. In 2013 werd Stadshart Amstelveen uitgeroepen tot beste winkelcentrum van Nederland.

Noot voor de pers, niet voor publicatie:

De bekendmaking van het ‘Beste Winkelcentrum van Nederland 2015’ vindt plaats op 4 juni tussen 12.15 en 12.45 uur tijdens de bijeenkomst 'Succesfactoren van winkelcentra in Nederland' op het Retail Plein van PROVADA in de RAI in Amsterdam. Er is mogelijkheid voor pers om hierbij aanwezig te zijn.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.